Een ultieme en praktische stadskinderwagen

4stars

De ultieme stadskinderwagen

Prijs: 129,00

00000


0Gebruiker beoordelingen

4stars


Editors waardering

De ultieme stadskinderwagen.

Tips voor de aankoop.

Schat voor jezelf eerst in hoe intensief je de kinderwagen gaat gebruiken. Een kinderwagen met luchtbanden rijd gemakkelijker dan een met massieve wielen.

Als je allebei gebruik maakt van de kinderwagen en je verschilt in lengte kijk dan of de duwbeugel in hoogte verstelbaar is.

Eigenschappen.

De ultieme stadskinderwagen van het model X-ride is een prachtige kinderwagen en is compleet uitgerust. Deze kinderwagen van het type Black Grey is veilig en betrouwbaar. De x-ride kinderwagens voldoen allemaal aan de hoogste veiligheidsnormen die er zijn.

Door het functionele gebruik van deze kinderwagen kun je heel snel op pad. Even een bezoekje brengen aan de kapper, de schoonheidsspecialiste of even boodschappen doen is met je baby in deze kinderwagen een uitje. Een uitje voor zowel je baby als voor jezelf.

Je zet je baby thuis al in het autostoeltje. Op de plaats van bestemming zet je je baby eenvoudig in de buggy en je bent klaar. De buggy is eenvoudig in te klappen en past in elke kofferruimte.

Extra.

De bijbehorende zonnekap, regenhoes en de voetenzak beschermen je baby tegen zon, wind en regen. Ook de grote boodschappenmand ontbreekt niet, zodat je beide handen beschikbaar hebt om je baby veilig door het verkeer te loodsen.

Levertijd.

Deze kinderwagen is binnen 1-2 werkdagen leverbaar. Je kunt dus direct op pad en je baby gelijk overal mee naar toe nemen.

Nadelen

  • Zitje is niet om te draaien
  • Geen schokdempers
  • Niet kleiner te maken

Voordelen

  • Verstelbare handvatten
  • Verstelbare rugleuning
  • Verstelbare voetensteun
  • Zwenkwielen voor

 

 

 

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*