Sublieme kinderwagen van het merk X-adventure

4stars

De supercomplete kinderwagen

Prijs: 129,00

00000


0Gebruiker beoordelingen

4stars


Editors waardering

De supercomplete kinderwagen.

Deze supercomplete kinderwagen van het merk Autocomfort is wel een heel complete kinderwagen. Het mooiste van deze complete set is de reiswieg. Als je baby net geboren is kun je deze reiswieg ook gelijk als wieg gebruiken. Je pasgeboren baby in een wiegje is veel leuker dan in een ledikantje.

De kunt deze kinderwagen het beste omschrijven als een onderstel met verschillende lig en zit mogelijkheden voor je baby/kindje. Het onderstel is van zeer licht aluminium en heel gemakkelijk in te klappen. Het is zo klein dat er nog ruim voldoende kofferruimte overblijft voor de boodschappen.

Alle onderdelen zijn veilig en betrouwbaar. Ze voldoen allemaal aan de hoogste veiligheidsnormen die er zijn.

De reiswieg kan gebruikt worden tot je kindje ongeveer 6 maanden is. Daarna kun je je kindje meenemen in de wandelwagen. Deze kan op 2 manieren op het frame geplaatst worden. Jouw kindje kan de wijde wereld ontdekken door vooruit te kijken of zijn mama in de gaten houden.

Het bijgeleverde autostoeltje is zeer geschikt om je baby te vervoeren bij het doen van boodschappen of een bezoekje af te leggen. Het kan met de normale autogordel gemakkelijk bevestigd worden, zodat ook uw baby veilig vervoerd kan worden. Het autostoeltje kan zo vanuit de auto op het frame gezet worden. Makkelijker kan het niet en je kindje kan rustig blijven liggen of zitten.

De bijgeleverde  voetenzak voor de reiswieg en de wandelwagen beschermen je baby tegen wind en regen. Ook de boodschappenmand ontbreekt niet, zodat je beide handen beschikbaar hebt om je baby veilig door het verkeer te loodsen.

Door het functionele gebruik van deze kinderwagen kun je heel snel op pad. Even een bezoekje brengen aan de kapper, de schoonheidsspecialiste of even boodschappen doen is met je baby in deze kinderwagen een uitje. Een uitje voor zowel je baby als voor jezelf.

Je zet je baby thuis al in het autostoeltje. Op de plaats van bestemming zet je je baby eenvoudig op het frame en je bent klaar.

Nadelen

  • Geen schokdempers
  • Geen zonnekap

Voordelen

  • Reiswieg ook als wieg thuis te gebruiken
  • Wandelwagen kan naar 2 kanten gebruikt worden
  • In hoogte verstelbare duwbeugel
  • Rugleuning gemakkelijk te verstellen
  • Zwenkwielen voor
  • Gemakkelijk in te klappen
  • Zeer licht

Nog een aantal tips.

Schat voor jezelf eerst in hoe intensief je de kinderwagen gaat gebruiken. Een kinderwagen met luchtbanden rijd gemakkelijker dan een met massieve wielen.

Als je allebei gebruik maakt van de kinderwagen en je verschilt in lengte kijk dan of de duwbeugel in hoogte verstelbaar is.

Deze kinderwagen is binnen 3-6 werkdagen leverbaar. Je kunt dus direct op pad en je baby gelijk overal mee naar toe nemen.

 

 

 

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*