Sublieme kinderwagen van het merk X-adventure

4stars

De sublieme kinderwagen

Prijs: 129,00

00000


0Gebruiker beoordelingen

4stars


Editors waardering

De sublieme kinderwagen.

Deze sublieme kinderwagen van het merk X-adventure is wel een heel complete kinderwagen. Deze speciale sublieme kinderwagen heeft 7 patenten die deze kinderwagen zeer uniek maakt. De modellen van de X-adventure lijn zijn allemaal zeer veilig en betrouwbaar. Ze voldoen allemaal aan de hoogste veiligheidsnormen die er zijn.

De meest onderscheiden functie van deze kinderwagen zit in de wielen. Deze kunnen alle vier onafhankelijk van elkaar draaien. De enige kinderwagen ter wereld die ter plaatse 360 graden kan draaien en slechts met één hand te bedienen is. Bij een wandeling door de dierentuin kan je kindje dus alles wel heel gemakkelijk zien. De voorwielen kunnen handmatig in een vaste stand gezet worden; gemakkelijk bij een wandeling in het bos of over de grind.

Zelfs de achterwielen zijn vanaf het handvat te bedienen. Deze kunnen in een zwenkstand gezet worden.

De bijbehorende zonnekap, regenhoes en de voetenzak beschermen je baby tegen zon, wind en regen. Ook de grote boodschappenmand ontbreekt niet, zodat je beide handen beschikbaar hebt om je baby veilig door het verkeer te loodsen.

Door het functionele gebruik van deze kinderwagen kun je heel snel op pad. Even een bezoekje brengen aan de kapper, de schoonheidsspecialiste of even boodschappen doen is met je baby in deze kinderwagen een uitje. Een uitje voor zowel je baby als voor jezelf.

Je zet je baby thuis al in het autostoeltje. Op de plaats van bestemming zet je je baby eenvoudig in de kinderwagen en je bent klaar. De kinderwagen is eenvoudig in te klappen en past in elke kofferruimte.

Deze kinderwagen heeft een extra breed zitvlak. Dus ook in de winter als je baby lekker dik is ingepakt tegen de kou kan hij/zij toch lekker liggen/zitten.  Een parasol of zonnekap voor de komende zonnige periode geeft je baby voldoende bescherming tegen de felle zon. Ook voor de herfst en de winter ontbreken de regenhoes en de de warme voetenzak niet.

Nadelen

  • Zitje is niet om te draaien
  • Geen schokdempers
  • Niet kleiner te maken

Voordelen

  • Extra breed zitvlak
  • Verstelbare handvatten
  • Rugleuning gemakkelijk te verstellen
  • Zwenkwielen voor en achter
  • Zwenkwielen voor kunnen in een vaste stand

 

 

 

 

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*