Stevige en robuuste kinderwagen voor elk terrein

5stars

Stevige en robuuste kinderwagen voor elk terrein

Prijs: 499,00

00000


0Gebruiker beoordelingen

5stars


Editors waardering

Stevige en robuuste kinderwagen voor elk terrein.

Eigenschappen

Met deze kinderwagen ben je voorbereid op elke denkbare ondergrond. Of je nu naar het bos, strand of de bergen gaat, het maakt niet uit. Hij blijft comfortabel rijden en je baby ligt heerlijk te genieten en kan rustig slapen.

Het is een kinderwagen voor ieder kind. De kinderwagen beschikt over een rugleuning die plat kan, zodat het heerlijk slapen is voor je baby. De rugleuning, voetensteun en de zonnekap zijn op vele manieren instelbaar. De bak is ergonomisch gevormd en van comfortabel materiaal gemaakt.

Ouders

Het is een waar genot om samen met je baby ergens heen te gaan. Er is een verstelbare duwbeugel, zodat zowel lange als korte ouders het een plezier vinden om de kinderwagen te gebruiken. Het heeft grote zwenkwielen met luchtbanden en een stabiele ligging.

Gebruiksvriendelijk

De kinderwagen is erg gemakkelijk in te vouwen tot een compact pakket. In een paar seconden kunnen rugleuning, rem en zonnekap ingesteld worden. Te gebruiken vanaf de geboorte in combinatie met de reiswieg en baby-autostoeltje. Er is een ruime en stevige boodschappenmand bij, zodat boodschappen doen met je baby ook een waar genot is.

ingeklapt kinderwagen

Veiligheid

Veiligheid staat voor ouders bovenaan en terecht. Deze kinderwagen beschikt over een veiligheidsgordel, valbeugel, voetrem en meer veilige features. Goedgekeurd volgens de Europese veiligheidseisen.

Gratis

Gratis ontvang je bij deze kinderwagen een:

  • voetenzak ter waarde van 39,99
  • verzorgingstas ter waarde van 39,99
  • zodat je ook nog eens bijna 80,00 bespaart.

verzorgingstas_greyvoetenzak_grey

Levering

Als je voor 20.00 uur besteld heb je de kinderwagen de andere dag al in huis. In heel Nederland wordt de kinderwagen gratis bezorgd.

 

Tags : , , ,

Er zijn nog geen reacties, voeg hieronder.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

*